Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Kronoz College
Intu´tie en het Akashaveld
door
Arend Landman
Arend Landman
Op woensdag 8 februari a.s. verzorgt Arend Landman om 20.00u een lezing over Intuïtie. Iedereen maakt bewust of onbewust gebruik van zijn intuïtie en Arend geeft een verklaring die samenhangt met het nulpuntsenergie- of Akashaveld. Locatie De Windwijzer, Schiedamseweg 95 te Vlaardingen. Aanvang 20.00u, toegang gratis.
==========================================================================
Maakt u al gebruik van uw intuïtie?
Jazeker, want dat doen we allemaal! We zijn ons daar echter nauwelijks van bewust. De meeste vormen van intuïtie die we bij onszelf als zodanig herkennen, overkomen ons. Toch kunnen we onze intuïtie ontwikkelen en daar heel bewust gebruik van maken. Dat wordt door Arend Landman tijdens zijn optredens benadrukt. Hij is voorstander van een harmonische synthese tussen ratio en intuïtie.
In de maatschappij beseft men steeds meer dat intuïtie belangrijk is. Arend Landman onderscheidt zes functies van intuïtie die gemakkelijk te onthouden zijn aan de hand van de formule ABC-ABC: achterhalen, beslissen, communiceren, anticiperen, bezielen en creŰren.
Er kunnen drie niveaus van intuïtie worden onderscheiden: de intuïtie van ervaring en patroonherkenning, de intuïtie die samenhangt met het Akashaveld en de intuïtie van de ziel.
In zijn presentatie voor Kronoz gaat Arend Landman vooral in op de intuïtie die samenhangt met het Akashaveld, dat volgens sommigen hetzelfde is als dat wat natuurkundigen het nulpuntsenergieveld noemen. Verschijnselen als telepathie en precognitie kunnen worden begrepen vanuit de veronderstelling dat allen op een diep fundamenteel niveau met elkaar zijn verbonden.
Arend Landman (1963) is afgestudeerd in de chemie en werkt sinds 2004 als spreker en enterbrainer. Hij verzorgt sfeerverhogende, interactieve en spraakmakende presentaties met verbluffende demonstraties. Zo projecteert hij gedachten in het brein van de deelnemers, beïnvloedt keuzes die zij maken, geeft rake karakterbeschrijvingen en leest hun gedachten. Tijdens het Kronoz college op 8 februari bespreekt hij de mogelijkheden en de werking van onze intuïtie aan de hand van zijn model Ivoren Torens(r).
Datum: woensdag 8 februari 2012 20:00u
Locatie:
De Windwijzer, Schiedamseweg 95, Vlaardingen.