Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Kronoz Cultuur
Muziek en beeld: Films en eindejaarsborrel

Surprise!
Surprise!

Foto: © Arie Wapenaar

Op de laatste zondag van dit jaar organiseert Kronoz weer eens een eindejaarsborrel waarbij je eigen inbreng op prijs wordt gesteld.
Iedereen die tussen Kerst en Oud en Nieuw niet op vakantie gaat, maar toch een aantal interessante uitstapjes wil maken kan bij Kronoz terecht.
Je kunt op 29 december op een relaxte manier een paar uurtjes met gelijkgestemden over je eigen geliefde filmfragmenten van gedachten wisselen. Het maakt ons niet uit wat je wilt laten zien. Juist de uiteenlopende fragmenten zorgen voor verrassingen.
Dit doen we in het atelier van Hans Rikken, Vanaf 15 uur tot ongeveer 18 uur. Neem je filmfragment op een DVD mee en verbaas elkaar. Een surprise voor elkaar. Natuurlijk ben je ook welkom als je alleen wilt komen om te ontspannen.
Kronoz zorgt voor hapjes en schenkt drankjes voor een aantrekkelijke prijs. Tussen de filmfragmenten wordt live muziek aangeboden.
Datum: zondag 29 december 2013 15:00u
Welkom vanaf: 14:30u
Muziek: Tim O'Connor
Locatie:
St. Willibrorduskapel (Atelier Hans Rikken), Emaus 44-B
Kosten:
Entree gratis