Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Kronoz College
Lezing: Bij elke crisis helpt Isis
door
Janny Pronk
Janny Pronk
Foto: © Janny Pronk
Over de lezing
Isis staat tegenwoordig voor onderdrukking van mensen, met name vrouwen, en voor terreur en geweld. Janny gaat terug naar het oorspronkelijke Egypte, waar de godin Isis symbool stond voor de liefhebbende echtgenote. Egyptische vrouwen beschouwden haar toen als hun beschermgodin. Janny gaat tijdens de lezing in op dit contrast en welke invloed de vrouw op diverse terreinen van het leven heeft en zou kunnen hebben. Wat Janny wil zeggen is dat mannen en vrouwen in wezen echter gelijkwaardig zijn. Zij geeft in een drietal stappen aan hoe die gelijkwaardigheid hier op aarde hersteld kan worden.
Over Janny
Janny is altijd bezig met de vrouwelijke energie en de Godin Isis heeft een grote plek in haar hart. Bij elke crisis vraagt zij hulp aan de godin Isis. Zij werd daarbij nog nooit teleurgesteld. Isis helpt haar om mensen de weg terug naar hun hart-energie te laten gaan. Ze gelooft in de liefde en de verbinding met elkaar. Ze gaat regelmatig op reis, onder andere naar het landgoed La Vie Tara in Frankrijk. Zij bezoekt Egypte, JordaniŽ en het buitenhotel De Vreemde Vogel te Vlaardingen. Ze werkt op Op Hodenpijl te Schipluiden.
Haar motto: 'Volg je hart en doe wat je moet doen. Met liefde voor al wat leeft.'
Datum: woensdag 11 maart 2015 20:00u
Welkom vanaf: 19:30u
Locatie:
H. Lucaskerk, Hoogstraat 26
Kosten:
Entree gratis