Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Kronoz Cultuur
Cultuur: Kronozgasten

Jacqueline Kortleven te gast bij Hans Rikken
Jacqueline Kortleven te gast bij Hans Rikken
Stichting Kronoz start op zondag 25 november 2012 met een nieuw initiatief: 'Kronozgasten'. Enkele malen per jaar zal een gast worden uitgenodigd om te komen vertellen waardoor hij of zij zich in het leven laat inspireren, bijvoorbeeld door beeldende kunst, muziek, literatuur en film. Het is een interviewshow. Kronoz wil haar bezoekers niet alleen nader laten kennismaken met de gast zelf, maar ook met de diverse cultuuruitingen waardoor deze gast zich heeft laten beïnvloeden. Hans Rikken zal als gastheer fungeren. De locatie is de St. Willibrorduskapel, Emaus 44-B te Vlaardingen.
Jacqueline Kortleven is de eerste gast van dit seizoen. Zij geniet in Vlaardingen en omstreken bekendheid met haar bedrijf PepperZ, een onderneming in kleding en mode. Het assortiment kan worden gekwalificeerd als vrouwelijk, een tikkeltje stoer, comfortabel en multifunctioneel. Met deze outfits neemt het Nederlandse vrouwenmodelabel PepperZ een duidelijk onderscheidende positie in. Aan Jacqueline zal dus gevraagd worden door welke cultuuruitingen zij zich in het zakelijke en persoonlijke leven laat inspireren.
De aanvang is 15.00 uur, maar de zaal is om 14.30 uur open. Vanwege de beperkte ruimte gelieve men tijdig aanwezig te zijn. De entree is gratis. Na afloop is er tijd voor een nadere kennismaking met Jacqueline en kan men onder het genot van een hapje en een drankje napraten.
Datum: zondag 25 november 2012 15:00u
Welkom vanaf: 14:30u
Locatie:
St. Willibrorduskapel (Atelier Hans Rikken)
Kosten:
Entree gratis
Sfeerfoto's
foto
't Kapelletje van Hans Rikken

foto
Ingang Emaus 44-B

foto
Hans Rikken