Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Kronoz College
Lezing: Wat is inspiratie en hoe word je een inspirator?
door
Jos van Langen
Jos van Langen
Inspireren
Inspireren is iets aanwakkeren en het verschil weten te maken. Maar hoe werkt het eigenlijk en hoe word je zelf een inspirator? Inspireren is geen doel op zich, maar een middel om betrokkenheid en bevlogenheid te creŽren. Jos van Langen nodigt je uit om op zoek te gaan naar de inspirator in jezelf! Hij nodigt je uit om mee op zoek te gaan naar de kracht van een inspirator. Hij gaat daarvoor met je aan het werk met behulp van een aantal videofragmenten en wat interactieve elementen.
Jos van Langen
Na zijn afstuderen aan de Nederlandse Film en Televisie Academie werkte hij als programmamaker en theatermaker en gaf spellessen, onder andere bij de Nederlandse Onderwijs Televisie en van Gewest tot Gewest.
In 2001 maakte hij een switch en studeerde af aan de JJ Trainers Academie en hij werkt momenteel vooral als communicatie- en gedragstrainer. Zijn passie en liefde gaan uit naar leren en ontwikkelen. Hij helpt mensen binnen organisaties om hun leervermogen te verbreden, zodat ze effectief en met meer voldoening kunnen functioneren. De door hem toegepaste methode is Kennisverbreding, Bewustwording, inter-Actie & Resultaat (KBAR). Hij ontwikkelt en verzorgt communicatie- en gedragsgerichte trainingen voor uiteenlopende doelgroepen en organisaties.
Datum: woensdag 10 december 2014 20:00u
Welkom vanaf: 19:30u
Locatie:
H. Lucaskerk, Hoogstraat 26
Kosten:
Entree gratis