Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

KRONOZ
Koos Ris
Foto: © Koos Ris
Lezing

de Kabbalah
Door Koos Ris
Op zondagmiddag 13 december a.s. houdt Koos Ris voor Kronoz, in de H. Lucaskerk op de Hoogstraat 26a bij de Sluis, een lezing over de ‘Kabbalah zonder Magie’. Aanvang 14.00 uur, entree gratis.

Voor hen die denken dat Kabbalah alleen toegankelijk is voor Joodse wijsgeren, of een mathematische leer van cijfers, Hebreeuwse letters en symbolen is, die heeft het mis.
Kabbalah is een heel eigentijdse leer die gaat over U en Uw relatie tot anderen en Uw omgeving.
Over onze waarneming, onze gevoelens, de realiteit die ineens niet meer bestaat, waarom pech geen pech is, en waarom liefde geen liefde is.
Het gaat over Ik, het ego, het gaat over Ziel, zonder vaag of filosofisch te zijn, het vertelt over U en de anderen, onze noodzaak tot verbinding, maar bovenal…hoe veranderen wij onze beleving van deze wereld, waarin de anderen ineens U worden en U een deel van de ander.
Kabbalah biedt U een nieuw perspectief op de samenhang van ons leven, een methode om werkelijk te leven, zonder fratsen.
Datum: zondag 13 december 2009 14:00u
Locatie:
H. Lucaskerk, Hoogstraat 26a (ingang kerktoren)