Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Muzikaal Intermezzo bij Staat van Verwarring
door Corvin & Howard
Corvin & Howard
In het kort
Akoestische gitaar, Saxofoon en twee stemmen, Howard en Corvin, covers en eigen werk. Nooit te hard en altijd spannend!
Ontstaan
In den beginne was er Corvin, een singer-songwriter die het plan had om zijn muziek aan de buitenwereld te laten horen. Die plannen werden uitgevoerd, soms met band en soms alleen, met een akoestische gitaar. Na een periode van opnieuw liedjes schrijven komt hij Howard Sie tegen. Howard blijkt een ervaren saxofonist die vanuit een jazz- en funkachtergrond met een frisse blik naar de akoestische pop van Corvin kijkt. Het duo besluit te gaan spelen zonder te repeteren……en dat werkt!
Het duo Corvin en Howard is inmiddels een feit, er zijn reeds meerdere optredens geweest en de eerste opnames zijn reeds in de maak. Wat blijft is het improviseren met de alt- en baritonsax, wat spannende en muzikaal interessante momenten oplevert en wat zorgt voor een frisse afwisseling binnen de compacte popliedjes.
Ervaring
Howard Sie speelde o.a. in Total Touch (Treintje Oosterhuis), met Edwin Starr en Michiel Romeyn, in Crazy Piano’s en is jaren beroepsmuzikant geweest o.a. in Londen en Berlijn.
Corvin Keurhorst speelt en zingt in de band Deadeyed Dog en is regelmatig te zien in diverse formaties in het clubcircuit.
Kom luisteren!
Datum: zondag 27 februari 2011 14:00u
Locatie:
Loenz, Markt 21
Corvin & Howard op youtube (1): YouTube
Corvin & Howard op youtube (2): YouTube