Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Kronoz Cultuur
Muziek + Uitleg: Afro-fusion
met
Makali Sounds
Makali Sounds
Op zondagmiddag 30 september 2012 zal vanaf 15.00 uur de band Makali Sounds voor Kronoz een aflevering Muziek en uitleg verzorgen. Dit keer gaat het over Afro-fusion. Bij Muziek + Uitleg worden inkijkjes gegeven in de achtergronden van de muziek en de muzikanten. Er kunnen ook vragen worden gesteld.
Makali Sounds is een trio dat wordt gevormd door Mónica Fadul op toetsen en Niels van Rooij op drums. Makali Sounds wordt geleid door Mykke Onyango, een veelzijdig muzikant die oorspronkelijk uit Kenia komt. Hij zingt, speelt bas en speelt ook prachtig trompet. Hij geeft djembé-les aan kinderen bij muziekschool Opmaat. Hij is thuis in jazz, fusion en speelt graag als gast mee in tal van andere bands.
Datum: zondag 30 september 2012 15:00u
Welkom vanaf: 14:30u
Locatie:
Museum Vlaardingen
Kosten:
Entree gratis