Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Kronoz College
Akasha, Intu´tie en psychometrie
door Marja van Wezel
Marja van Wezel

Foto: © Marja van Wezel

Gewoon een kwestie van afstemmen
Op woensdag 7 december 2011 zal Marja van Wezel, natuurgeneeskundig therapeut en medium uit Vlaardingen, voor Kronoz een lezing houden over intuïtie, aura's, psychometrie en mediumschap, een en ander in relatie tot het Akashaveld. Locatie: Bar/Restaurant 'Smakelijk Eten en Drinken', Markt 21 in Vlaardingen. Aanvang 20:00 uur, welkom vanaf 19:30 uur. Gratis entree. Voor meer informatie: zie www.kronoz.nl.
==========================================================
Voortbordurend op het artikel Het Akashaveld - een verborgen aspect van de werkelijkheid elders op deze website, maken we een uitstapje naar de wondere - en vaak onbegrepen - wereld van de spiritualiteit.
Het woord Spiritualiteit is afgeleid van het Latijnse spiritus (geest) en heeft dan ook te maken met zaken die de geest betreffen. Het woord wordt op vele manieren gebruikt en kan te maken hebben met religie of bovennatuurlijke krachten, maar de nadruk ligt op de persoonlijke innerlijke ervaring. Spiritualiteit en religie liggen vaak erg dicht bij elkaar. Je zou kunnen zeggen dat we eigenlijk het bewustzijn bedoelen.
We zijn ons erg bewust van alles wat onze aandacht vraagt, terwijl alles wat op de 'automatische piloot' gaat, gestuurd wordt vanuit ons onderbewustzijn. Het zal u wellicht niet verbazen dat er ook nog een 'bovenbewustzijn' is. Dit bewustzijn staat in directe verbinding met het Akashaveld en verbindt ons met alles en iedereen. Het is de bron van alle informatie en stelt ons in staat totaal onverwachte dingen te doen.
Zo zijn de prachtigste medische en technologische uitvindingen geen toeval en de fijnste kunstvormen zijn ontstaan vanuit inspiratie. Een stapje verder bijvoorbeeld, gaat het werk van mediums. Hebben zij echt contact met overleden dierbaren? Is er dus écht leven na de dood? Of voeren zij slechts een show op? En hoe is het mogelijk dat er mensen zijn die aura's kunnen waarnemen en daaruit informatie halen of met behulp ervan genezing bewerkstelligen?
Mocht u nu denken dat dit alleen voor de happy few is weggelegd, laat Marja u dan op 7 december uitleggen dat wij allemaal even spiritueel zijn als de grootste filosofen, kunstenaars en wetenschappers, want het is Gewoon een kwestie van afstemmen.
Marja geeft in Vlaardingen diverse workshops en cursussen, alsmede consulten als medium.
Datum: woensdag 7 december 2011 20:00u
Welkom vanaf: 19:30u
Locatie:
Markt 21
Kosten:
Entree gratis
Medium Marja: mediummarja.nl