Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Kronoz Cultuur
Filosofisch café: Kronoz bij de NTR

TV-uitzending lezing Joke Hermsen bij Kronoz
TV-uitzending lezing Joke Hermsen bij Kronoz

Foto: © Joke Hermsen

Op zondag 21 april jl. was Joke Hermsen bij Kronoz om te spreken over haar boek Stil de Tijd. Daarvan zijn door de NTR opnamen gemaakt die op 1 augustus a.s. omstreeks 19:00u zullen worden iuitgezonden onder de titel Academie . De opnamen zijn gemaakt in de Sint Willebrorduskapel (Atelier van Hans Rikken), de locatie waar Kronoz tegenwoordig een belangrijk deel van haar activiteiten organiseert. Voor degenen die aanwezig waren, maar ook voor degenen die er niet bij waren, is dit een unieke gelegenheid om te zien hoe Kronoz, dank zij o.a. de inspanningen van Piet van Dorp, nationale bekendheid gaat krijgen.
Over het exacte aanvangstijdstip bestaat wat onduidelijkheid. Wij hebben van de regisseur doorgekregen dat het 19:00u zou zijn. Maar de eerste twee uitzendingen begonnen om 19:20u en de derde om 19:50u. Zelf even in de gaten houden dus.
Datum: donderdag 1 augustus 2013 19:00u
Kijk op: Uitzending gemist