Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

KRONOZ
Workshop

Persoonlijke Dilemma's.
Door Henny van den Berg
Henny van den Berg
Foto: © Henny van den Berg
WAT ZOU U DOEN??

Is de vraag die ik aan u voorleg nadat het CasusTeam® drie korte scènes rond een persoonlijk dilemma heeft gespeeld.

Elke Casus (scène) heeft een open eind. Ik vraag u niet mee te spelen, maar wel Wat zou u doen om dit tot een goed einde te brengen?
In kleine groepjes worden de inzichten over dit dilemma door de deelnemers van de workshop uitgewerkt. Elke uitkomst van één groepje wordt door het CasusTeam® gespeeld. Daarop mag worden ingebroken als het niet loopt zoals u graag zou willen.

Wat doet het onderwerp met u en met de anderen? Hoe gaat u om met standpunten die anders zijn dan die van uzelf? Vaardigheden als luisteren, empathie en amenwerking zullen van u als bezoeker gevraagd worden. Het kan bijdragen tot inzicht in uw eigen overtuigingen en uw eigen manier van communiceren.

Henny van den Berg is Counsellor voor het bedrijfsleven en facilitator van workshops op de werkvloer. Momenteel studerend bij PMA Instituut (Progressive Mental Alignment), een studie die helpt bij het opsporen van remmende en saboterende overtuigingen. Met haar Workshop op de Werkvloer werkt ze al twee jaar met veel succes binnen de overheid.
Met humor, maar effectief en professioneel, wordt gedrag bespreekbaar gemaakt. Geschikt voor individuele persoonlijke groei alsook voor groepen uit het bedrijfsleven.

CasusTeam® is een gedeponeerd idee van Henny van den Berg.
Datum: zondag 10 januari 2010 14:00u
Eindtijd (plm): 17:00u
Welkom vanaf: 13:30u
Locatie:
H. Lucaskerk, Hoogstraat 26a (ingang kerktoren)
Kosten:
15,- pp. incl koffie, thee etc.
Te betalen op de dag zelf of per bank 4579647 tnv. Stichting Kronoz.
Inschrijven:
Via e-mail of het contactformulier.