Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Kronoz Cultuur
Muzikaal Intermezzo bij
Let op: Toby Witte om 15.00u! Die eeuwige jeugd toch ...
door Poffer & Plaat
Poffer & Plaat

Foto: © Poffer & Plaat

Poffer en Plaat
Een klein hoekje waar onthaasten het belangrijkste doel is. Met een oude platenspeler en een poffertjesplaat.
'Poffer en Plaat' is een creatie van een aantal personen die hun grootste passie graag met de rest van de wereld delen. Dick en Suzan (DJ's Tabbert en de Nachtzuster) hebben elkaar leren kennen als muziekfreaks van de bovenste plank en samen naar oude plaatjes luisteren en oude jazzsolo's meezingen is hoe zij de tijd doorbrengen. Daarnaast zijn er Johan en Lisette die de gezelligheid van een goede maaltijd niet onderschatten en regelmatig een huiskamer vol dinergasten hebben.
Zet je deze twee letterlijk naast elkaar dan ontstaat 'Poffer en Plaat'. Een klein hoekje waar iedereen van een poffertje en een kopje thee kan genieten met op de achtergrond de warme klanken van Blues, Rocksteady Rock 'n Roll en oude jazz, gedraaid op, hoe kan het ook anders: een platenspeler. Denk aan Screamin Jay Hawkins, Mulatu, Etta James en Sarah Vaughan. Slechts een kleine greep uit de overvolle platenkoffer van Dick en Suzan.
'Poffer en Plaat' is geen horecagelegenheid. Het is een plek waarbij 'het knusse' voorop staat. Een verzameling mensen op kleine krukjes genietend van een hapje, een drankje en een plaatje. Af en toe wordt er een naam geroepen als er weer een bordje poffertjes klaar is en zo nu en dan gaat de theepot rond voor een 're-fill'. Verzoekjes worden gewaardeerd, maar verwacht niet dat Lady Gaga op de playlist voorkomt.
Datum: zondag 20 november 2011 15:00u
Muziek: Poffer & Plaat
Locatie:
De Kroepoekfabriek
foto Poffer & Plaat
Sfeerfoto: © Poffer & Plaat
ruimte voor diverse meningen
foto Poffer & Plaat
Sfeerfoto: © Poffer & Plaat
lekker poffertje erbij
foto Poffer & Plaat
Sfeerfoto: © Poffer & Plaat
gezellig plaatjes draaien
foto Poffer & Plaat
Sfeerfoto: © Poffer & Plaat
er hangt een ontspannen sfeertje
foto Poffer & Plaat
Sfeerfoto: © Poffer & Plaat
de spreker is op zij'n gemak
foto Poffer & Plaat
Sfeerfoto: © Poffer & Plaat
enthousiast puliek