Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Muziek + Uitleg
door Ralph de Jongh
Ralph de Jongh
Foto: © Ralph de Jongh
Op 31 oktober 2010 verzorgde Ralph de Jongh de eerste Muziek+Uitleg van het seizoen 2010-2011. Ralph sprak over zijn passie voor muziek en vooral ook hoe hij zijn liedjes componeert: met passie. Altijd 'bij toeval' of 'zonder dat hij het van plan was'. Het werd een mooie middag, waarin het absolute hoogtepunt werd gevormd door zijn vertolking van 'Sister Morphine' dat Mick Jagger schreef voor zijn toenmalige vriendin Marianne Faithful.
Maggie Oliva (van MFEELINGSFMUSIC), die behalve een passie voor het promoten van Zuid-Amerikaanse muziek, ook een passie heeft voor Ralph, heeft vier opnamen gemaakt en op U-Tube gezet. Hieronder staan drie links.
Wij van Kronoz danken hierbij Ralph en Maggie voor een geweldige middag!!
Website Ralph de Jongh: ralphdejongh
Website Maggie Oliva: MFEELINGSFMUSIC
Fragment 1: Muziek is mijn leven
Fragment 2: Throwing my Life Away
Fragment 3: Paint it Black
Ralph bij DWDD: More Than Words