Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Kronoz Cultuur
Filosofisch Café: Seizoensafsluiting
met
Aankondiging en discussie over nieuwe Kronozthema's
Aankondiging en discussie over nieuwe Kronozthema
Aanstaande zondag sluiten we met Kronoz op feestelijke wijze het achtste seizoen af. Graag bespreken wij dan onze plannen voor nieuwe Kronozthema's met jullie. Maar traditiegetrouw willen wij je vooral uitnodigen voor een gezellige en feestelijke middag.
Dat doen we met de hulp van Makali Sounds,een trio dat wordt gevormd door Giba Ferraz (uit Sao Paulo) op toetsen, Niels van Rooij (uit Nederland) op drums en Mike Onyango (uit Kenya) op trompet. Makali Sounds wordt geleid door Mike, een veelzijdig muzikant. Hij zingt, speelt bas en speelt ook prachtig trompet. Hij is thuis in jazz en fusion en speelt graag mee als gast in tal van andere bands. Niels is een zeer getalenteerde en enthousiaste drummer en een drijvende kracht achter het trio. Met de invloed van Giba uit Zuid Amerika is er een duidelijke fusion ontstaan waardoor Makali Sounds aanstekelijke muziek brengt.
In 2012 verzorgde Makali Sounds al eens een aflevering Muziek + Uitleg en zij sloten de avond af op De Ballade. Nu zijn wij zeer vereerd dat zij met al hun enthousiasme de feestelijke afsluiting van het Kronozseizoen mogelijk maken.
Datum: zondag 31 mei 2015 15:00u
Welkom vanaf: 14:30u
Muziek: Makali Sounds
Locatie:
St. Willibrorduskapel (Atelier Hans Rikken), Emaus 44-B
Kosten:
Entree gratis