Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

KRONOZ
Seizoenafsluiting
Muziek, zang, poŽzie, filosofie
Gepresenteerd door Martin Beversluis
Martin Beversluis
Foto: © Ralph de Jong
Op 27 juni sluit Kronoz het sezoen 2009-2010 feestelijk af met een combinatie van muziek, poëzie en kunst. We hebben ook enkele verassingen in petto.
Martin Beversluis
Foto: © Ben Kleyn
Programma: 14:00 Welkom door Het Drumstel 14:15 Opening door Martin Beversluis 14:30 Uit Volle Borsten 15:00 Dichter 15:15 Ralph de Jongh Pauze 16:15 Start met Het Drumstel 16:30 Dichter 16:45 Uit Volle Borsten 17:15 Ralph de Jongh 18:00 Afsluiting
Vooruitblik Seizoen 2010-2011 Een beeldende impressie door Sander Groen van het voorbije en nieuwe Kronoz seizoen. Een nieuwe formule met het vertrouwde Filosofisch Café maar ook zondagen met Filmklassiekers en Muziek met toelichting
Poëzie Een dichter zal voordragen uit eigen werk. Martin Beversluis zal voordragen uit eigen werk en uit het werk van Kees Alderliesten.
Muziek Uit Volle Borsten (foto onder) is een koor dat staat voor muzikaal entertainment met een lach. Zij zingen smartlappen, cabaretachtige liedjes, country en pop. Uit volle borsten is niet alleen een feest om naar te kijken, maar ook om naar te luisteren!
Door weer en wind, bij nacht en ontij, winter of zomer Het Drumstel ist dabei. Vier vrienden, samen een drumstel, en wat voor een! Ze lopen of staan stil. Ze spelen van alles, van latin tot drum 'n bass en funk. Het Drumstel
Foto: © Het Drumstel
Ralph de Jongh (foto boven) is behalve een gepassioneerd muzikant ook beeldend kunstenaar en zal daarvan wat tentoonstellen. Zijn soms ingetogen en dan weer flamboyante performance is ongeëvenaard. Volgens Harry Muskee: Ralph de Jongh speelt met overtuiging en een drive die je vandaag de dag niet veel meer ziet, gaat op in de muziek maar bovenal is hij een jongeling die het aandurft om nu eens niet te kiezen voor de ‘easy way out’: Glitter, snel succes, maar voor een stuk cultuur in de vorm van de muziek an Robert Johnson, Son House, Elmor James en Muddy Waters. In de tussentijd hebben we al heel wat afgepraat en tot mijn verwondering wisten we allebei iets over Laozi, een bekende Chinese wijsgeer.
Datum: zondag 27 juni 2010 14:00u
Locatie:
De Hommel
Kosten:
Entree gratis.
Website Martin Beversluis: www.beversluis.com
Flyer: Buitenkant  Binnenkant
Uit Volle Borsten
Foto: © Uit Volle Borsten