Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Lezing
Universeel Soefisme.
door Zubin Hijmans
Op 11 december a.s. wordt door Kronoz een lezing georganiseerd over het Universeel Soefisme, een moderne versie van een eeuwenoude spirituele stroming.
De soefi-boodschap is een boodschap van eenheid, geestelijke vrijheid, liefde, harmonie en schoonheid, bestemd voor de gehele mensheid.
Een doel van het Soefisme is het verwezenlijken en verspreiden van de kennis van eenheid en de godsdienst van liefde en wijsheid, zodat vooroordelen van geloofsrichtingen en overtuigingen vanzelf zullen wegvallen.
Een ander doel van het Soefisme is het meehelpen om de twee tegengestelde polen van de wereld - het Oosten en het Westen - dichter tot elkaar te brengen door uitwisseling van gedachten en idealen.
Datum: donderdag 11 december 2008 20:00u
Locatie:
Hollandiagebouw
Kosten:
Entree gratis
Website:
soefi.nl