Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

College
Ontmoeting met ... Herbert Stam
over zijn
bijna-doodervaring
bijna-doodervaring

Foto: © Herbert Stam

Kronoz organiseert een ontmoeting met Herbert Stam, de verhalend tekenaar.
Wij kennen Herbert van zo'n 25 jaar geleden, verloren elkaar uit het oog en recent wilde het toeval dat we weer samen kwamen. Herbert heeft een bijna-doodervaring gehad en tekent wat hij vanuit spirituele sfeer aan beelden ontvangt.
Zondagmiddag 2 maart tekent hij en onderzoekt daarbij samen met ons de betekenis van wat wordt getoond door de tekeningen. Omdat wij deelgenoot zijn, ontstaat er een actief proces van innerlijke bewustwording, verandering en groei.
Het kan zijn dat hij alleen tekent, het kan zijn dat we met zijn allen tekenen. En, maak je wat dat betreft geen zorgen, iedereen kan tekenen als we maar een beetje 'kind' durven zijn ...
Kijk voor meer informatie op de website van Herbert.
Datum: zondag 2 maart 2008 14:00u
Welkom vanaf: 13:30u
Locatie:
Souterrain van Samsara
Kosten:
Entree gratis
Persoonlijke website van Herbert: hsmt.nl