Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Kronoz College
De Tarot en Persoonlijke Ontwikkeling
door
Het Tarot College
Het Tarot College
De levende Tarot
Robert Reuters van het Tarot College geeft op 9 mei een bijzondere lezing over de Tarot. Ontdek de 'levende' Tarot als bron van kennis en wijsheid voor persoonlijke ontwikkeling.
De opgeslagen kennis in de Tarot is al duizenden jaren oud. De betekenis van de symbolen, kleuren en getallen in de Tarot kaarten geven belangrijke inzichten over de levensweg van de mens. De Tarot wordt daarom ook wel 'The Book of Life' genoemd. Deze oude kennis is nog steeds relevant voor ons dagelijkse leven en de persoonlijke ontwikkeling van mensen in de 21e eeuw.
Het Tarot-College
Ervaren docenten van het Tarot-College geven cursussen, lezingen en workshops. Zij zijn ruim vijftien jaar onderlegd in de esoterie en de Tarot en weten deze kennis op praktische en inspirerende wijze te verbinden met ons leven. De afgelopen jaren heeft het Tarot-College honderden mensen geïnspireerd met Tarot activiteiten, zoals cursussen, lezingen, Tarot-leggingen, workshops en muziek.
Datum: woensdag 9 mei 2012 20:00u
Welkom vanaf: 19:30u
Locatie:
Museum Vlaardingen, Westhavenkade 53-54, Vlaardigen
Kosten:
Entree gratis
Meer informatie: Cursuscentrum Case